Počinju kvalifikacije za UniSport Futsal Ligu

U prostorima Športske dvorane Jug II u Osijeku, u utorak, 24. studenog održat će se prve kvalifikacijske utakmice UniSport Futsal lige, koje će okupiti tri ekipe iz skupine Istok. Osim domaćina, Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku, na terenu će biti i ekipa Veleučilišta u Slavonskom Brodu te Veleučilišta Lavoslava Ružičke iz Vukovara.

U ovom će kolu svaka utakmica biti jednako važna, jer se izravno u ligu kvalificira prvoplasirana od ove tri ekipe, dok će se drugoplasirana ekipa boriti u dodatnim kvalifikacijama za ulazak u ligu gdje ih već čekaju izravno plasirane najbolje prošlogodišnje ekipe – Sveučilište u Zagrebu, Sveučilište u Splitu te Veleučilište VERN'. Inače, prošlogodišnje izdanje ovoga natjecanja donijelo je brojna iznenađenja i pokazalo kako svaka od ekipa ima jednaku priliku za plasiranjem u daljnji dio natjecanja. Najuspješnijima u prošlogodišnjoj sezoni pokazali su se Vukovarci, koji su izbacili Brođane i Osječane, iako su potonji slovili za favorite. Domaćini su lani izgubili u obje utakmice, što znači da sada imaju snažan motiv za izravnavanjem računa.

Kao što je već navedeno, utakmice će se odigravati u Športskoj dvorani Jug II, s time da se u prvom susretu, u 10:30h sučeljavaju Veleučilište u Slavonskom Brodu i Veleučilište Lavoslava Ružičke iz Vukovara. U 12 sati susret će se domaćin, Sveučilište J.J. Strossmayera u Osijeku i Veleučilište u Slavonskom Brodu, dok će nakon njih – u 13:30h – posljednju utakmicu odigrati Veleučilište u Vukovaru i Sveučilište J.J. Strossmayera u Osijeku.

Po završetku današnjih utakmica znat ćemo koja ekipa se plasirala u UniSport futsal ligu, a koja pristupa dodatnim kvalifikacijama.
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave