Splićanima zlato i u muškoj i u ženskoj konkurenciji

Drugoplasirani u muškoj kunkurenciji Vukovarci, u ženskoj Puljanke, a na trećem mjestu Puljani i Vukovarke

Košarkašice i košarkaši Svučilišta u Splitu uzeli su ono glavno na završnici UniSporta u košarci 3X3, koja je održana na porečkoj Rivi. Splitske su studentice došle do naslova u napetoj borbi s kolegicama iz Pule, a Splićani su finalnu borbu vodili s igračima iz Vukovara. Unatoč jakom vjetru i otežanim uvjetima, utakmice su bile zanimljive i dinamične, a privukle su i brojne strane gledatelje, koji su sa zanimanjem pratili i fotografirali završnicu.

Splitska košarkašica, Josipa Zovko kaže kako su „izdominirale do kraja“, a njezin kolega, Duje Škaro dodaje: „Ovo je zaslužena dominacija Splita, ženska nam je ekipa šarmantna i 'lipa', kako na terenu, tako i van njega,“ a za protivnike u finalnoj utakmici kaže kako su simpatična ekipa s kojom će nastaviti slavlje. Škaro je ocijenio konkurenciju kao žestoku i najavio dobru zabavu nakon zatvaranja.

Košarkaše Vukovara slijede Puljani, na trećemu mjestu, koje su osvojili igrajući protiv predstavnika VERN-a. Drugoplasirane Puljanke slijede Vukovarke na trećemu mjestu, koje su titulu osvojile na utakmici protiv Riječanki.

Na natjecanju u tricama u ženskoj je konkurenciji pobijedila zagrebačka košarkašica Sanja Kovačević, a u muškoj je konkurenciji najbolji bio Vukovarac Mario Rajšić. Najboljim je igračem proglašen splitski košarkaš Bože Radoš, a titulu najbolje igračice dobila je Josipa Zovko, također igračica Splita.

Podjela nagrada protekla je u prijateljskom duhu, druženju i slavlju.
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave