Muško finale VERN - Rijeka, žensko Split - Zagreb

U borbu za treće mjesto u muškoj košarci bore se Sveučilište u Splitu i Zagrebu, dok se u ženskoj bore Sveučilište u Rijeci i Osijeku

Prva košarkaška utkamica je bila između ženskih ekipa Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Rijeci. Studentice iz Zagreba slavile su nad studenticama iz Rijeke rezultatom 89:42. Ekipa iz Rijeke dala je sve od sebe protiv zagrebačkih favorita, ali nisu uspijele pobjediti.

Košarkaška ekipa Sveučilišta u Splitu odnijela je pobjedu nad Sveučilištem u Osijeku s rezultatom 90:75. Kako je komentirao trener košarkašica iz Splita, Boran Grgin, one su u prvom dijelu utakmice super igrale, dok su se opustile u drugom dijelu.

Prvu mušku utkamicu odigrali su studenti s Veleučilišta VERN i studenti sa Sveučilišta u Splitu. Košarkaši VERN-a pobijedili su s 65:59. Utakmica je bila vrlo napeta i do samog kraja nije se znalo tko je pobjednik. Filip Kordić, košarkaš Veleučilišta VERN, komentirao je da je njegova momčad ostavila srce na terenu te su postali favoriti turnira. Ova pobjeda im je najbitniji trenutak sezone.

Drugu utakmicu odigrali su muške momčadi Sveučilišta u Rijeci i Sveučilišta u Zagrebu. Košarkaši iz Rijeke slavili su nad košarkašima iz Zagreba rezultatom 63:55. Košarkaši su dali sve od sebe na terenu, a samo su ih minute dijelile od pobjede.
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave