Finale stolnog tenisa u bitci između brzine i koncentracije

Treneri zadovoljni, studenti dali svoj maksimum

Dobri refleksi i pažnja na terenu odredili su rezultate utakmica od ukupno odigranih pet kola u muškim i tri u ženskim timovima. Neizvjesnost do posljenje sekunde u mrtvoj utrci za prvo mjesto osjetile su ženske ekipe iz Pule i Zagreba. Prava igra živaca do samoga kraja i konačne pobjede odvela je žensku ekipu Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, drugoplasirana je ženska ekipa Sveučilišta u Zagrebu, rezultatom 3:2 za Pulu, a treće je mjesto zauzela ekipa Sveučilišta u Rijeci.

„Sretne smo, jako sretne. Ovo je još jedna pobjeda u nizu, radujemo se i puni smo energije za Europske sveučilišne igre sljedeće godine“, izjavile su pobjednice ženskog stolnoteniskog turnira Dina Pervan i Ljiljana Janković. Stolnim tenisom bave se više od 16 godina, a svoje dugogodišne međunarodne pobjede nižu od Ibize do Rumunjske.

Muška ekipa Sveučilišta u Zagrebu uz žestoko navijanje osvojila je prvo mjesto, ekipa Sveučilišta J.J.S. u Osijeku završila je na drugom, a trećeplasirana je muška ekipa Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli.

 „Imam najbolju ekipu, stvarno sam sretan i zadovoljan. Nije moglo proći bolje“, rekao je Alen Jalžabetić, trener stolnoteniske ekipe Sveučilišta u Zagrebu, a tročlana pobjednička ekipa koju čine Matej Mamut, Luka Fuče i Frane Runjić u šali je naglasila da imaju najluđeg i najboljeg trenera u državi.

Od reda studenti s odličnim uspjesima u sportskim natjecanjima, ali i u svojim fakultetskim obvezama još jednom su dokazali „fair play“ igru s obje strane. Činjenicu da su igrači stolnog tenisa spremni za 2016. godinu i treće po redu Europske sveučilišne igre u Zagrebu i Rijeci potvrđuju pokazani trud, želja za igrom i međusobno poštovanje koje grade igrom na terenu.
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave