Osječanke na domaćem terenu izborile Finalse

UniSport HR poluzavršnica regije Istok u odbojci pružila nam je susrete tri ženske ekipe, a najboljim su se pokazale studentice Sveučilišta J. J. Strossmayer u Osijeku. One su uvjerljivo u prvoj utakmici svladale studentice Sveučilišta u Slavonskom Brodu pa zatim i studentice Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru. Oba meča su pobijedile s visokih 3:0 u setovima te osigurale mjesto među najbolje četiri ekipe na UniSport Finals državnoj završnici u Poreču.

U preostaloj utakmici između VEVU-a i UNISB, bolje su bile Vukovarčanke također s 3:0 te su tako zauzele drugu poziciju u skupini. 

Voditelj odlične ekipe Osijeka, Milenko Korica, kratko je prokomentirao plan za državnu završnicu:

“Nakon dugo vremena konačno imamo kompletiranu ekipu na svim pozicijama i veliki broj cura igra po lokalnim dobrim klubovima tako da smo prvi put imali problem izdvojiti koje će od njih uopće nastupiti. Imamo veliku bazu te smo ostvarili rezultat kojem smo se i nadali, završnica je tu. Sad znamo da nas očekuju kvalitetne ekipe, svaka koja se plasira na Finalse je, a mi se nadamo biti dovoljno spremnima da konačno osvojimo prvo mjesto i da se plasiramo na Europsko prvenstvo. Međutim, mi smo uvijek skromni, ne smatramo se favoritima, ali to nam daje određenu prednost i opuštenost.”

Raspored poluzavršnice skupine Sjever te rezultate pronaći možete i na našoj aplikaciji UniSport Digital, a slike u fotogaleriji. 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave