Poznati odbojkaši finalisti

Nakon prvog dana UniSport Finalsa doznali smo koji će to odbojkaši i odbojkašice u borbu za najsjajnije odličje. U finale Finalsa idu UNIST i UNIOS u muškoj konkurenciji te studentice Zagreba i Rijeke. 


U dvorani Intersport u Poreču jutros su u prvoj polufinalnoj utakmici studenti Sveučilišta u Splitu s uvjerljivih 3:1 bili bolji od Sveučilišta u Rijeci. Nakon njih, na teren su istrčali prošlogodišnji finalisti, Osječani i Zagrepčani. Dinamična i do kraja neizvjesna utakmica na kraju je otišla Slavoncima koji su u petom setu sa 17:15 izborili i ovogodišnje finale.

Popodnevni susreti odigrani su u ženskoj utakmica, a prvo polufinale donijelo je pobjedu odbojkašicama Sveučilišta u Zagrebu koje su s 3:2 u setovima dobile odbojkašice Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku. Nešto lakše do finala su došle Riječanke koje su s lakih 3:0 svladale Visoku školu Edward Bernays.


Kapetanica Rijeke nakon utakmice izrazila je zadovoljstvo prikazanom igrom svojih suigračica: “Utakmica je završila lakše od očekivanog. Nismo znale što nas čeka jer naše protivnice imaju vrhunske igračice, ali znamo da su oslabljene jer su neke u reprezentaciji. Mislim da je dobro što smo danas dobile lakšu ekipu tako da se stignemo uigrati za finale i naravno, očekujemo pobjedu.”


Utakmice za medalje na rasporedu su u subotu, 11. lipnja. U 9 sati kreće utakmica za 3. mjesto između Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Rijeci, a od 11 sati se igra muško finale Sveučilišta J. J. Strossmayera i Sveučilišta u Splitu. Ženska utakmica za 3. mjesto počinje u 15 sati, a finale Zagrepčanki i Riječanki u 17 sati.
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave