Bez neizvjesnosti u polufinalima UniSportHR završnice u nogometu

UniSportHR Nogomet, državna akademska završnica u ‘najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu’ održava se 16. - 19. lipnja u Umagu, a prvog dana natjecanja na terenima Football Campus Stella Maris završili smo s polufinalnim susretima. 

Gradski rivali Sveučilište u Zagrebu i Tehničko veleučilište u Zagrebu igrali su prvo polufinale muške konkurencije u kojem je UNIZG slavio s 4:2. Već u šestoj minuti student UNIZG-a Vinko Kotarski zabija za prvo vodstvo, a do kraja susreta završio je hat-trickom te je uvelike zaslužan što ćemo njegovu ekipu gledati u finalu. Tamo će ih čekati Sveučilište u Splitu, koje je s 4:0 bez velikih poteškoća slavilo nad Sveučilištem J.J. Strossmayer u Osijeku u drugom polufinalnom susretu. Zgoditke za Split međusobno su podijelili Maganić, Šabić, Vojković i Mikelić. 

Ženski dio natjecanja ponudio nam je danas samo jednu polufinalnu utakmicu između Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Zadru, kojoj su studentice Zagreba izuzetno ozbiljno pristupile i slavile s nevjerojatnih 22:1. Po četiri pogotka postigle su Pejić i Jedvaj, hat-trickom pomogle Bračević i Kurkutović, dok su se u listu strijelaca upisale još šest igračica. Djevojke UNIZG-a u sutrašnjem će se finalu susresti s predstavnicama istog sveučilišta kao i njihove kolege, Sveučilištem u Splitu. 

Borba za treće mjesto na rasporedu je 18. lipnja od 8:30h, a velika finala gledamo od 10:30h. Rezultate možete pratiti na našoj aplikaciji Unisport Digital.

GALERIJA
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave