Otvorene prijave za UniSport ViLA-u, volontersku i leadership akademiju Hrvatskog akademskog sportskog saveza!

Oduvijek te zanimalo što se sve događa iza kulisa jednog velikog sportskog događaja? Motivirana si i proaktivna osoba koja želi znati više o sportskom managmentu te stjeći iskustva na pozornici velikih natjecanja?

Postani dio UniSport ViLA-e, volonterske i leadership akademije Hrvatskog akademskog sportskog saveza i steći ćeš teorijska i praktična znanja o volontiranju u sportu te biti član kolektiva volontera koji pomažu organizaciji velikih nacionalnih i međunarodnih natjecanja.

Prijave za akademiju otvorene su od 15. do 31. ožujka 2023. godine, a izabrani sudionici imati će priliku volontirati na završnici tijekom UniSport Finals u Poreču.

Što će polaznici moći naučiti

Volonteri će tijekom općih i specifičnih radionica o event menadžmentu saznati osnovne informacije o organizaciji velikih međunarodnih sportskih projekata, volontiranju kao sastavnom dijelu tih manifestacija te imati priliku aktivno se uključiti u organizaciju događaja Hrvatskog akademskog sportskog saveza. Predavači će biti osobe sa značajnim iskustvom na voditeljskim pozicijama u sportskom menadžmentu.

Svim polaznicima biti će predstavljene radne grupe tijekom prvog susreta te će moći izabrati svoj tim i temu osobnog projekta na kojem žele raditi tijekom akademije.

PROGRAM AKADEMIJE

Sudjelovanje na akademiji je besplatno, a predavanja će se održavati subotama u jutarnjim satima. Najredovitiji i najaktivniji biti će izabrani za volontiranje tijekom UniSport Finalsa u Poreču (6.-11. lipnja 2023), a organizator će snositi troškove smještaja i punog pansiona.

Kako se prijaviti?


Za više informacija o UniSport ViLI posjetite službenu stranicu https://akademija.unisport.hr/.

Prijaviti se možete ispunjavanjem forme. 
PRIJAVA

 

Cilj UniSport ViLA-e
 

Hrvatski akademski sportski savez posebno je posvećen svom volonterskom programu koji djeluje tijekom cijele godine, a kroz koji se već godinama stvaraju kvalitetni kadrovi koji su dio HASS obitelji. Europske sveučilišne igre Zagreb-Rijeka 2016, EUSA i FISU natjecanja, Eurobasket, samo su neka od natjecanja na kojima su iskustva stjecali naši volonteri.

Potaknuti FISU-ovim programom FISU Students Ambassadors and Volunteers&Leadership Academy (FVLA) na kojem predstavnici HASS-a i Hrvatske svake godine sudjeluju od njegova začetka 2017. godine, a temeljem iskustva u provedbi volonterskih programa na više od dvadeset velikih međunarodnih sportskih natjecanja, u 2022. godini vrijedno se radilo na pripremi nacionalne volonterske i leadership akademije nazvane UniSport ViLA.

Svo znanje i iskustvo bit će utkano u ovu akademiju s ciljem izgradnje najveće baze volontera u sportu u Republici Hrvatskoj; pokretanja suradnje s Ministarstvom turizma i sporta, krovnim sportskim udruženjima i nacionalnim sportskim savezima; educiranja mladih ljudi zainteresiranih za karijeru u sportu i sportskom menadžmentu; te stvaranje središta za organizaciju volonterskog sektora velikih međunarodnih sportskih događaja u Hrvatskoj.

    

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave