Objavljen program UniSport ViLA-e! Saznaj što će sve polaznici naučiti

Još je tjedan dana ostalo do zatvaranja prijava za prvu generaciju UniSport volonterske i leadership akademije (UniSport ViLA), a mi smo svim zainteresiranima za edukacije odlučili pobliže objasniti planirani program. 

Što možeš naučiti na UniSport ViLA-i?

Volonteri će tijekom općih i specifičnih radionica o event menadžmentu saznati osnovne informacije o organizaciji velikih međunarodnih sportskih projekata, volontiranju kao sastavnom dijelu tih manifestacija te imati priliku aktivno se uključiti u organizaciju događaja Hrvatskog akademskog sportskog saveza. Drugačije rečeno, teorijski ćeš čuti više o temama poput što je sveučilišni sport i mogućnosti volontiranja, kako volontirati na međunarodnom natjecanju i kako voditi tim, što je event management, a što venue management, itd.

Akademija se sastoji i od praktičnog dijela - sudionici će imati priliku raditi na svojim osobnim projektima pod vodstvom tim lidera, a svo stečeno znanje polaznici će imati prilike testirati u praksi i to na UniSport HR Finals državnoj završnici u Poreču!

Kako izgledaju predavanja?

Program ViLA-e održavati će se online u jutarnjim satima subotom, počevši s 15. travnja. Predavanja su planirana na engleskom i hrvatskom jeziku, a svim polaznicima biti će predstavljene radne grupe tijekom prvog susreta te će moći izabrati svoj tim i temu osobnog projekta na kojem žele raditi tijekom akademije.

Sudjelovanje na akademiji je besplatno, a predavači će biti osobe sa značajnim iskustvom na voditeljskim pozicijama u sportskom menadžmentu.

Svim polaznicima biti će predstavljene radne grupe tijekom prvog susreta te će moći izabrati svoj tim i temu osobnog projekta na kojem žele raditi tijekom akademije

Cjelokupni program možete pogledati ovdje.

PROGRAM AKADEMIJE

Kako se prijaviti?

Za više informacija o UniSport ViLA-i posjetite službenu stranicu https://akademija.unisport.hr/.

Sve što je potrebno da biste se prijavili je popuniti formu. 


PRIJAVA

 


 

 

 
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave