UniSportHR Odbojka: Pred nama su četiri dana poluzavršnice u Zagrebu i Zadru, najbolje studentice i studenti izborit će UniSport Finalse

Nakon održane poluzavršnice u rukometu i košarci  u kojima smo saznali putnike na UniSport Finalse, vrijeme je da isto učinimo u odbojkaškom natjecanju. Poluzavršnica UniSportHR odbojke održat će se 27. - 30. ožujka na dvije lokacije - Zagreb i Zadar.

Poluzavršnica regije Sjever održati će se tako u SD Sutinska vrela 27. i 28. ožujka, a svoja će odbojkaška umijeća pokazati studentice i studenti Sveučilišta u Zagrebu, Veleučilišta "Lavoslav Ružička" u Vukovaru, Zdravstvenog veleučilišta Zagreb, Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Veleučilišta Edward Bernays te Sveučilište Jurja Dobrile u Puli. 

SC Višnjik mjesto je događanja regije Jug, a 29. i 30. ožujka zaigrat će studentice i studenti Sveučilišta u Zadru, Sveučilišta Sjever, Sveučilišta u Splitu, Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli te Sveučilišta u Rijeci.

Dvije prvoplasirane ekipe obje konkurencije i u obje regije steći će nastup na državnu završnicu u Poreču, a podsjetimo prošle su godine Finalse igrali UNIZG, UNIST, UNIOS, UNIRI kod studenata, kada su nacionalnim prvacima postali studenti iz Osijeka te UNIZG, UNIRI, UNIOS i BERN kod studentica, a nacionalnim su prvakinjama postale djevojke iz Zagreba.  

Svi koji žele pratiti nastupe i rezultate naših odbojkaša i odbojkašica mogu to učiniti uživo preko naše aplikacije UniSport Digital, dostupne za AndroidiPhone, a osim toga, dnevna događanja objavljivat ćemo na našem Instagramu, Facebooku i TikToku.

 

 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave