UniSportHR Rukomet: Pred studenticama poluzavršnica i borba za Finalse

Nakon održane poluzavršnice u rukometu za studente, red je da saznamo i četiri najuspješnije ekipe kod studentica. UniSportHR poluzavršnica u rukometu rezervirana je za 17. i 18. travanj u Zagrebu, a susrete ćemo pratiti u SD Martinovka. 

Sedam visokoškolskih ustanova prijavilo je svoje ekipe te će igrati podijeljeni u dvije skupine - skupinu A čine studentice Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Sveučilišta Sjever, Međimurskog veleučilišta u Čakovcu te Sveučilišta u Zadru, dok su u skupini B predstavnice  Sveučilišta u Zagrebu, Sveučilišta u Rijeci i Sveučilišta u Splitu.

Podsjetimo, finale ženskog rukometa prošle godine na UniSport Finalsima u Poreču igrale su ekipe Osijeka i Zagreba, a kao najbolje u državi pokazale su se rukometašice UNIZG-a (kasnije doprvakinje Europe na Europskim sveučilišnim igrama u Lodzu). Brončana je medalja prošle godine pripala Veleučilištu Lavoslav Ružička u Vukovaru, kojeg ove godine nećemo gledati u natjecanju.


Svi koji žele pratiti nastupe i rezultate naših rukometašice mogu to učiniti uživo preko naše aplikacije UniSport Digital, dostupne za AndroidiPhone, a osim toga, dnevna događanja objavljivat ćemo na našem InstagramuFacebookuTikToku.

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave