VEVU kao idući domaćin preuzeo EUSA zastavu na zatvarnju Europskog sveučilišnog vaterpolo prvenstva

Europsko sveučilišno prvenstvo u vaterpolu završilo je 19. srpnja 2023. uzbudljivom ceremonijom dodjele medalja i zatvaranja na Ellipsum bazenima u Miškolcu u Mađarskoj.

Više od 130 sudionika sa 7 sveučilišta i 3 europske zemlje sudjelovalo je u ovogodišnjem izdanju događaja, a europska titula pripala je studentima Poslovne škole u Budimpešti. 

Događaj su s velikom predanošću organizirali Sveučilište u Miskolcu, Mađarska sveučilišna sportska federacija i Europska sveučilišna sportska asocijacija, a ceremonija dodjele medalja i zatvaranja odala je počast studentima sportašima, fair play igri, timskom radu i strasti prema vaterpolu te snažno odjeknula da nastave njegovati upravo ove vrijednosti.

Kako se iduće EUSA vaterpolo prvenstvo održava u Vukovaru 2025. godine, budući domaćini srdačno su dočekani u Miškolcu na primopredaju EUSA zastave. Tako je ispred Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru u Mađarskoj bili g. Željko Sudarić - dekan Veleučilišta, gđa Sanja Gongeta - prodekanica za međunarodnu suradnju, g. Slobodan Stojanović - prodekan za financije te g. Dražen Pejić - ravnatelja Sportskog saveza VEVU-a. 


 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave