Hrvatski akademski sportski savez i Veleučilište PAR potpisali ugovor o suradnji

30. Listopad - U uredima Veleučilišta PAR, predsjednik Hrvatskog akademskog sportskog saveza Haris Pavletić te dekanica gospođa Gordana Nikolić potpisali su ugovor o suradnji između Hrvatskog akademskog sportskog saveza i Veleučilišta PAR. 

Suradnja je zamišljena kroz zajednički usklađeno djelovanje s ciljem razvoja akademskog sporta te sporta općenito s posebnim osvrtom na projekte i aktivnosti od značajnog interesa. Tu se prije svega ističe razvoj volonterizma, suradnja u području dualnih karijera, suradnja na području pripreme i provedbe projekata namijenjenih financiranju iz EU Programa te poticanje specijalizacije i mobilnosti studenata u cilju stjecanja praktičnih vještina i znanja neophodnih za upravljanje u sportu u suvremenom poslovnom okruženju.

Veleučilište PAR iz Rijeke provodi studijske programe s kvalitetno raspoređenim omjerom teorije i organizirane stručne prakse ponajviše iz studija Poslovno upravljanje. Hrvatski akademski sportski savez prepoznao je potencijale koje ima poslovno orijentirani kadar vodstva i studenata ovog veleučilišta te je dogovorena suradnja koja će unaprijediti akademski sport i generalno upravljanje u sportu te raditi na pokretanju novih kvalitetnih projekata. 
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave