RASPLETENA NEIZVJESNA RUKOMETNA FINALA U ŽENSKOJ KONKURENCIJI UNISPORT FINALSA

Studentice rukometašice koje su izborile svoje mjesto na završnici UniSport Finals-a su predstavnice sljedećih Sveučilišta: Zagreba, Rijeke, Osijeka i Splita. U polufinalnim dvobojima, susreli su se Sveučilište u Zagrebu i Sveučilište u Rijeci, dok su drugi polufinalni par činili Sveučilište u Osijeku i domaćini, Sveučilište u Splitu.

Prve na teren su istrčale igračice Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Rijeci. Tijekom 60. minuta utakmice, dominirale su predstavnice zagrebačkog Sveučilišta, dok Riječanke nisu uspjele uhvatiti njihov ritam te im se rezultatski, ozbiljnije približiti. S jedne na drugu strano, bilo je jasno tko je za nijansu bolja ekipa u ovom trenutku. Na kraju, pobjeda Zagreba 32:26 dovoljan je pokazatelj da su zasluženo u finalu.

U drugom polufinalnom ogledu, svjedočili smo pravoj drami i neizvjesnosti. Od početka do kraja se igrao odličan rukomet, dobre obrane i dobri napadi su dominirali na obje strane. Osječanke i Splićanke u potpunosti su se borile do zadnjih sekundi. Prednost domaćeg terena na kraju nije koristila Splićankama, koje su u samoj završnici minimalno i tijesno poražene s jednim pogotkom. Završilo je 22:21 za veliko slavlje Osječanki.

 

Ponedjeljak nam donosi zanimljive borbe za odličja. Prvo će u 9:30 sati na teren Riječanke i Splićanke u borbi za brončano odličje. Od 11:00 sati, na rasporedu je veliko finale i borba za najbolju rukometnu sveučilišnu ekipu u ženskoj konkurenciji, a u glavnim ulogama su Sveučilište u Osijeku i Sveučilište u Zagrebu. Svakako, upalite naš YouTube kanal UniSport TV i pratite finalnu utakmicu uživo!

Rezultate svih mečeva možete pronaći klikom na link.
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave