Poznati svi sudionici nacionalne završnice u futsalu

Posljedna dva kola ovogodišnje UniSport HR Futsal lige, nalaze se iza nas, a kroz njih smo doznali i konačni poredak te četiri momčadi koje će se na nacionalnoj završnici boriti za titulu sveučilišnog prvaka RH 2019./2020.
 

Utakmice 6. i 7. kola paralelno su odigravane u Zagrebu i Osijeku 23. lipnja, a s obzirom na to kako je uslijed aktualnih epidemioloških okolnosti od svojega nastupa odustala ekipa Sveučilišta u Zadru, umjesto predviđenih osam, odigrano je šest utakmica, dok su preostale dvije registrirane rezultatom 3:0. 

Ranije je bilo poznato kako su tri ekipe svoje mjesto za nacionalnu završnicu na UniSport Finalsima, praktički već rezervirale, tako da se najveća borba vodila za četvrto mjesto na ljestvici i to između dvaju UniSport futsal "giganata" - sveučilišta iz Zagreba i Splita. Na domaćem terenu kultne "Martinovke", stopostotna je bila momčad Sveučilišta u Zagrebu, koja se na kraju uspješno kvalificirala na završnicu, dok je ekipa Sveučilišta u Splitu ostala bez plasmana pa ćemo tako na ovogodišnjim Finalsima po prvi puta nakon dugo godina gledati završnicu bez "uni-classica".

U borbi za prvo mjesto ljestvice, koja se odigravala na istoku zemlje, prednost je također bila na strani domaćina. Sveučilište u Osijeku nadvladalo je dubrovačku ekipu i kao prvoplasirana momčad putuje na nacionalnu završnicu u Rovinj. Treće mjesto pripalo je ovogodišnjem debitantu i ponajvećem iznenađenju lige, Visokoj školi Edward Bernays. 

 


 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave