UniSport Futsal Liga - kvalifikacije skupine Istok

U Slavonskom Brodu su 29. i 30.11.2016. održane kvalifikacije za UniSport Futsal Ligu u skupini istok.

Nastupile su sljedeće ekipe:

1. Veleučilište u Sl. Brodu

2. Veleučilište u Vukovaru

3. Sveučilište u Osijeku

4. Veleučilište u Požegi

Nakon odigranih šest utakmica u grupi Osječani su kao prvoplasirani stekli pravo nastupa u Ligi dok će drugoplasirana ekipa Vukovara i trećeplasirana ekipa Sl.Broda pokušati to ostvariti kroz dodatne kvalifikacije.

Plasman skupine ISTOK:

1. Sveučilište u Osijeku

2. Veleučilište u Vukovaru

3. Veleučilište u Sl.Brodu

4. Veleučilište u Požegi

Utorak 29.11.2016.

Sl.Brod – Požega 4:1

Brođani već nekoliko godina sudjeluju u natjecanju i pomalo napreduju no ove godine je to stvarno vidljivo. Trener Mario Petrović  je kroz nekoliko treninga uspio organizirati ekipu i već to izgleda puno kvalitetnije. Kombinacija velikonogometaša i futsal igrača ima obrise dobre futsal ekipe. Ima tu još posla za ekipu iz Broda no nekako se čini da ih čeka dobro razdoblje u kojem će biti punopravni članovi ovog našeg sve većeg futsal društva. Ekipa iz Požege je na talent i zanos pokušala no nije išlo ovog puta. Ekipa je na početku i prema viđenom trebaju se malo „zaraziti“ futsalom, odraditi dosta treninga i tada će imati šanse boriti se ravnopravno sa svima drugima. To je viđeno zadnjih godina u Zadru, Vukovaru…recept postoji, parket i treninzi ih čekaju!!!

Vukovar – Osijek 1:1

Utakmica starih rivala bila je napeta kao i uvijek. Dvije podjednake ekipe imale su dosta udaraca na gol no nije to bilo dovoljno precizno. Oba gola su postignuta u prvom poluvremenu (8. i 12.minuta), za Osijek je gol postigao Ivan Gelo, a izjednačio je Ivan Storjak za Vukovar. 
 

Srijeda 30.11.2016.

Požega - Osijek 1 : 9

Osiječani su su malo raspucali u ovoj utakmici dok ekipa iz Požege nije nalazila način da se suprotstavi. Rezultat veoma zorno prikazuje stanje na terenu.

Sl.Brod - Vukovar 2 : 2

Ohrabrena pobjedom protiv Požege ekipa Veleučilišta Sl.Brod krenula je motivirano u utakmicu sa Vukovarom. Iskusniji Vukovarci su brzo poveli 2:0 (2. i 4.minuta) i kad je izgledalo da će 3 boda za Vukovar domaćini su smogli snage i u samo dvije minute vratilli se u utakmicu (1:2 -10min, 2:2 - 11min). U drugom poluvremenu su Vukovarci imali puno više udaraca na vrata no domaći vratar je sve veoma mirno zaustavljao. 

Vukovar - Požega 7:4

Ekipa iz Požege je veoma motivirana ušla u ovaj susret kao da su htjeli dokazati da je rezultat protiv Osijeka bio samo slabi trenutak. Većim dijelom utakmice su to i uspjevali te su 27.minute ddržali rezultat 4:4 i tada je iskustvo igranja futsala presudilo i Vukovarci u zadnje dvije minute dolaze do krajnjeg rezultata. Moramo istaknuti da je Požega imala nekoliko dobrih šansi pri rezultatu 4:4 te je veoma lako moglo završiti i njihovom pobjedom.

Osijek - Sl. Brod 4:1

Osječani su u zadnjoj utakmici potvrdili dominaciju te rutinski svladali domaćina. Niti u jednom trenutku nije pobjeda dolazila u pitanje. 

Na kraju bi voljeli istaknuti da je ekipa Sveučilišta u Osijeku igrala najbolji futsal tijekom kvalifikacijskog turnira. Uz velik broj kvalitetnih igrača te uz koji trening imaju šansu ove godine napraviti kvalitetan rezultat u Ligi. 
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave