Zanimljiv prvi dan 3x3 košarke, u subotu saznajemo medaliste

Utakmice skupine 3x3 košarke igrale su se kroz cijeli prvi dan UniSport Finalsa, u muškoj i ženskoj kategoriji. Od ukupno 6 muških ekipa najbolje su se pokazale ekipe Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Splitu, dok je kod studentica neizvjesno između pet ekipa. 

U skupini A, studenti iz Zagreba očekivano su zauzeli prvo mjesto, dok su se ekipe Vukovara i Rijeke srčano borile za drugu i treću poziciju. Skupina B ponudila je zanimljivije dvoboje između ekipa Splita, Karlovca i Dubrovnika. Ugodno iznenađenje je svakako ekipa Karlovca koja je nova u 3x3 sveučilišnoj košarci, a koja je unijela dosta nemira u redove Splita i Dubrovnika. Naime, zatvorio se krug između te tri ekipe gdje je svaka imala po jednu pobjedu i poraz i konačni poredak je odlučan po broju postignutih poena. Tu je Split najviše profitirao zauzevsi prvo mjesto, Karlovac drugo, a prošlogodišnji prvak, Dubrovnik, treće mjesto. Sutra nas čekaju zanimljivi dvoboji.

Ženska konkurencija sastoji se od pet ekipa u kojoj su se kao najboljom prvog dana pokazale ekipe Sveučilišta u Splitu, Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Zadru.

Sutra nas u popodnevnim terminima očekuju zanimljivi mečevi, a mi vas ovim putem pozivamo da nam se pridružite kod 3x3 terena kad sva druga natjecanja završe.  

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave