Podijeljene medalje i u odbojci na pijesku

Nakon dva dana UniSPort Finalsa pjeskaši su završili svoju borbu za odličje.

Utakmice za treće mjesto u ženskoj i muškoj konkurenciji krenule su od 18 sati. Za broncu kod studentica igrale su odbojkašice Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Osijeku, a s medaljom kući ide par iz Zagreba (2:0 u setovima). S druge strane, odbojkaši Osijeka također nisu uspjeli uzeti medalju kao ni njihove kolegice i s 2:0 su izgubili od studenata Sveučilišta u Splitu.

Zadnje utakmice dana, one finalne spojile su odbojkaše Zagreba i Zadra. Isto kao i u utakmicama za broncu i u ovoj smo utakmici pobjednika doznali nakon drugog seta, a zlato ide u metropolu, za par Babok i Abramović. Žensko finale se odužilo i nakon vodstva Splićanki i dobivenog prvog seta odbojkašice Sjevera počele su igrati konkretnije u napadu i dobile su drugi set. Zadnji set podignule su razinu svoje igre još više i s uvjerljivih 15:8 postale državne prvakinje u odbojci na pijesku.

Među odbojkašima, MVP proglašen je igrač Zagreba, Sven Abramović dok je kod studentica ta titula pripala zlatnoj Inki Inkret.

Netom nakon odigrane utakmice Inka je podijelila svoje dojmove: “Cijeli put do finala bio je zapravo dosta težak, puhao je i vjetar i čak smo prvu utakmicu i izgubile, ali smo svojom upornošću ipak uspjele izboriti finale. Danas smo lijepo igrale i stvarno sam ponosna na svoju partnericu i na našu igru. Uživale smo ovdje i sve je baš lijepo organizirano.”

Čestitamo svim osvajačima odličja na ovogodišnjim UniSport Finals-ima.
 

Možda će vam se svidjeti...
Povezane objave